U bent hier

Provinciale projectsubsidie ter ondersteuning van de detailhandel en de middenstand - OPROEP projecten 2015

Sinds 22 januari zijn twee nieuwe provinciale subsidiereglementen van kracht ter ondersteuning van de detailhandel: één dat initiatieven ondersteunt van Oost-Vlaamse steden en gemeenten en een tweede reglement voor projecten van de lokale handels- en middenstandsverenigingen. Voor de eerste oproep - projecten 2014 - werden in totaal meer dan 60 aanvragen ingediend. Dit hoge aantal aanvragen toont de belangstelling van zowel de steden en gemeenten als van de middenstands- en handelsverenigingen om detailhandel een duwtje in de rug te geven.

Ook in 2015 kan een project ter ondersteuning van de middenstand en detailhandel worden ingediend. Voor projecten die in 2015 zullen plaatsvinden, kan een aanvraag ingediend worden tot en met 29 september 2014 via het daartoe bestemde aanvraagformulier.

Zowel het reglement en het aanvraagformulier voor de lokale besturen als het reglement en het aanvraagformulier voor de middenstands- en handelsverenigingen zijn beschikbaar op de provinciale website. 

Voor verdere vragen of toelichting, kan u steeds terecht bij de dienst Economie van het provinciebestuur (contactpersoon: mevrouw Liva Goedertier). 

Delen