U bent hier

The future of shopping (roadshow)

In de voetsporen van de consument van de toekomst

De consument verandert voortdurend. Zijn verwachtingen veranderen. Aankoopmogelijkheden stijgen enorm snel. Hoe winkelt de consument van de toekomst? Wat wijzigt er in zijn gedrag? En hoe kan u daar als retailer of winkeluitbater op inspelen?

Kom naar The Future of Shopping Roadshow en treed in de voetsporen van de consument. Beleef de winkel van de toekomst in een opstelling van 6 zeecontainers, ontdek er vernieuwende ideeën en test nieuwe tools en technologiën. Volg de consument van bij hem thuis tot aan de kassa. Maak kennis met de mogelijkheden van interactieve etalages en digital signage. Speel in op de zintuigen van uw klant met geur-, kleur- en muziekmarketing. Vergroot de klantentrouw door nieuwe connectiviteit-toepassingen. Maak uw winkelruimte aangenamer en ontdek hoe u met uw klant een betaling regelt zonder dat er nog een fysieke kassa aan te pas komt. Kom beleven hoe u uw zaak kan voorbereiden op de veranderende consument!

Roadshow:

 

  • The Future of Shopping containeropstelling zal ook te bezoeken zijn op de E-commerce beurs in Kortrijk Xpo op 30/11 en 1/12. U kan zich gratis registreren op www.ecommercexpo.be

 

Verwante websites

Delen