U bent hier

The future of shopping (Hasselt)

Dagprogramma:

Bezoek winkel van de toekomst:U kan enkel de containeropstelling bezoeken, elke dinsdag en donderdag van 16.00 tot 17.00

Avondprogramma: (Infosessie met begeleid bezoek en netwerkreceptie)

Elke dinsdag, woensdag en donderdag van 18u30 tot 22u30

18u30

  • Onthaal en verwelkoming

19u00

  • The Future of Shopping - Hoe wordt u een "nieuwe handelaar"? Winkelen is niet meer zoals vroeger. Het koopgedrag van de consument is aanzienlijk veranderd. Handelaars moeten daarop inspelen. De ‘nieuwe consument’ is ontrouw, wil de ene keer snel en goedkoop online aankopen, de andere keer in de binnenstad urenlang ondergedompeld worden in allerhande belevenissen. Wat kan u als zelfstandige handelaar doen om een ‘nieuwe handelaar’ te worden?

19u30

  • Begeleid bezoek aan de winkel van de toekomst (containeropstelling). De consument is vandaag de baas. We volgen de ‘customer journey’, de ‘reis’ die de consument aflegt wanneer hij winkelt, van thuis tot aan de kassa. U maakt kennis met nieuwe tools en technologieën om in te spelen op zijn veranderd winkelgedrag, en u kan die ook meteen uittesten. Geur-, kleur- en muziekmarketing, interactieve etalages, digital signage, nieuwe connectiviteit-toepassingen, betaaloplossingen enzovoort.
  • Workshop "De altijd online consument - Hoe gaat u ermee om?" Voor de ‘nieuwe consument’ is internet een evidentie, altijd en overal. Hij oriënteert zich online, doet er zijn aankopen, geeft er zijn mening. Wat niet op het internet staat, bestaat niet. Voor handelaars is online aanwezigheid een must, maar hoe ver moet u daarin gaan? Hoe kan u uw online verhaal in de winkel integreren en een ‘total retailer’ worden?
  • Workshop "Betalen, een wereld in verandering" De ‘omnichannel’ consument wil ook via de verschillende kanalen kunnen betalen. Door de snelle opkomst van mobiel internet vervagen de grenzen tussen fysiek en online. De smartphone zal ook steeds meer de portefeuille gaan vervangen, en cash- en kaartloos betalen mogelijk maken. Veilig, gebruiksvriendelijk en voordelig. Hoe kan u in het betaalproces een coherente winkelervaring aanbieden, zowel fysiek, als via de website of mobiele app?

21u30

  • Netwerkdrink

Meer info links
Datum
13 oktober 2015 to 15 oktober 2015
Waar
Kolonel Dusartplein
3500 Hasselt
België
Organisator
Unizo
Website organisator
http://www.unizo.be

Delen