U bent hier

Al meer dan 1.000 handelaars berekenden hun e-score

Een jaar geleden lanceerden minister Philippe Muyters en Unizo-topman Karel Van Eetvelt de campagne ‘Het internet. Ook uw zaak.’ "Vooraleer mensen een winkel binnestappen, hebben ze vaak online al eens een kijkje genomen om zich te informeren en te vergelijken. Het is dus voor handelaars erg belangrijk om een online aanwezigheid uit te bouwen via websites en sociale media.", aldus Vlaams minister Philippe Muyters.

Ondertussen berekenden al meer dan 1.000 handelaars hun e-score en ontdekten ze hoe ze hun online aanwezigheid kunnen versterken. De e-scan werd ontwikkeld om handelaars de mogelijkheden van het internet voor uw zaak te laten ontdekken. Na het vervolledigen van de vragenlijst (in +/- 10 minuten) wordt een persoonlijk rapport verstuurd. Dit omvat een handige checklist en waardevol advies voor de handelszaak.

Bereken de e-score

 

Financiële haalbaarheid

Concrete stappen nemen? Bestudeer dan eerst de impact van online activiteiten via het financieel plan? Download het financiële plan en bereken en visualiseer de financiële haalbaarheid (raming op 3 jaar).

Download financieel plan

 

Meer inspiratie nodig? 

Meer achtergrond over diverse topics – strategie, sociale media, online marketing, website & blog, online verkopen, internationaal online ondernemen - in de thema-pagina’s van hetinternetookuwzaak.be of kijk eens hoe andere handelaars het aanpakten

 

 “Het internet. Ook uw zaak.” is een initiatief van het Agentschap Ondernemen, in samenwerking met Unizo. Met steun van Europa via het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling dat € 268.800 investeert.

Delen