U bent hier

Win je winkel in Beveren, het Grootste Winkeldorp van Vlaanderen

Heb je er altijd al van gedroomd om een eigen winkel uit te baten? Sta je te popelen om je eigen concept uit te werken, maar heb je nog een beetje drempelvrees om de stap te zetten? Neem dan deel aan de wedstrijd ‘win je winkel’ en maak kans om 1 jaar lang huurvrij een winkel uit te baten in Beveren! 

Win je winkel

Met deze wedstrijd slaan de gemeente Beveren, Warande Beveren, ondernemingsvereniging UNIZO en vzw Aangenaam Winkelen Beveren de handen in elkaar om het ondernemerschap te ondersteunen. Naast het 1 jaar huurvrij ter beschikking krijgen van een handelspand in Warande Beveren, ontvangt de winnaar nog een waaier aan bijkomende ondersteuning. Dit in de vorm van een promotiepakket, financiële ondersteuning bij de inrichting van de winkel en professioneel advies bij het uitwerken van het winkelconcept. 

De handelskern in Beveren is het ideale biotoop om je ondernemingszin voluit uit te testen. Met z’n 250 handelszaken, geconcentreerd in een afgebakend gebied, profileert Beveren zich als Grootste Winkeldorp van Vlaanderen. In de handelskern van Beveren vind je immers naast ketenwinkels, tal van handelszaken die worden uitgebaat door zelfstandige handelaars die met kennis en passie voor het vak hun klanten van dienst zijn. 

We zijn op zoek naar dynamische, enthousiaste (startende) ondernemers die hun droom in Beveren willen realiseren.

Geprikkeld, goesting gekregen?

Schrijf je vandaag dan nog in! Het volstaat om ons in enkele regels mee te delen welk idee, project, concept je concreet wil uitwerken, welke meerwaarde dit voor Beveren heeft en hoe economisch haalbaar je project is. Op basis van deze informatie zal de jury een eerste selectie maken. 

De inschrijvingsperiode loopt van 1 maart 2017 tot en met 31 maart 2017.

Meer info: Wim Van Gerwen, consulent lokale economie

 

Verwante websites
Onderwerp
Organisatie
Beveren

Delen