U bent hier

Doet jouw stad mee aan Sunday shopday op 2 oktober?

Bijna 300 steden en gemeenten over heel België hebben hun deelname aan Sunday shopday reeds bevestigd. Dit wil zeggen dat zij een afwijking hebben gegeven op de zondagsrust voor 2 oktober 2016. Comeos, de federatie voor handel en diensten in België neemt de organisatie op zich.

En zij willen handelaars en steden en gemeenten inspireren om méér te doen, om leuke activiteiten op te zetten, om volk aan te trekken in het stadscentrum, om winkels in de kijker te zetten, om burgemeesters en schepenen te overtuigen deel te nemen aan een modeshow met lokale boetieks, enz.  Sunday shopday draait immers rond funshoppen en beleving in de winkels én de straten. Comeos wil jullie helpen en organiseert inspiratiemeetings voor steden en gemeenten in juni. De data en locaties worden nog meegedeeld via VVSG en de Sunday shopday communicatiekanalen (website, nieuwsbrief, sociale media). Op de meetings geeft Comeos informatie over de beschikbare promopakketten, brengt het best cases van andere steden en gemeenten en gaat het dieper in op de mediacampagne.

Wil jouw stad ook deelnemen en heb je meer informatie nodig, wil je de Sunday shopday nieuwsbrief rechtstreeks ontvangen of wil je Comeos informeren over een toegestane afwijking, aarzel niet om te mailen naar Sundayshopday [at] comeos.be of bel naar Ann Ieven (02/788.05.60). 

 

 

Verwante websites
Onderwerp
Organisatie
Comeos

Delen