U bent hier

The Box - plug and play handelspand voor pop-up initiatieven in handel en horeca

The Box is een plus and play handelspand. Startende en bestaande ondernemers kunnen in The Box hun ondernemersidee of -product voor een korte periode en met een minimum aan opstartkosten in realiteit uittesten. 

The Box

The Box is een pop-up initiatief in de Vennestraat in Genk, in de schaduw van C-Mine. Een regulier pop-up initiatief wordt vormgegeven door één ondernemer of merk die om de zoveel tijd op een andere locatie ‘uppopt’. The Box biedt één locatie aan waar wekelijks tot maximum tweemaandelijks een nieuwe (startende) ondernemer ‘uppopt’. Zowel horeca- als winkelconcepten kunnen bij The Box terecht. Naast het casco winkelpand bieden we een totaalconcept.  The Box is ‘plug and play’. Een keuken (warm en koud) die in enkele clicks zichtbaar of verborgen kan gemaakt worden, alle bekabeling, professionele verlichting, nutsvoorzieningen, WIFI, alarminstallatie, mogelijkheid tot bancontact, brand- en diefstalverzekering, … zijn aanwezig. 

The box biedt met zijn plug and play pand een interessant totaalconcept voor: 

  • pop-up handel- en horecaconcepten
  • korte termijn offline (stock)verkoop en acties 
  • productlanceringen en opendeurmomenten

The Box springt Vollebak mee op de kar.

De handelaars van de Vennestraat organiseren samen met stad Genk de komende 5 zaterdagen (16 aug. -> 21 sept.) een heus straatfeest om iedereen te laten kennismaken met HUN vernieuwde straat van de zintuigen. En ook The Box springt VOLLEBAK op de kar met wel 6 ondernemers die hun concept uittesten tijdens één van de weekends. Er valt vanaf deze zaterdag vanalles te beleven, te proeven, te ruiken en te zien: van koffie, thee en olijfolie tot leuke winkeltjes van vernieuwende concepten. Ontdek snel de agenda hier.

Verwante websites
Onderwerp
Organisatie
Stebo vzw

Delen